top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıEmrah Özer

Gözaltı mezoterapisi : Morluklarınıza veda edin!




Gözaltımız ve bazen de üst göz kapağımız çeşitli sebeplerden cildimizin geri kalanına göre daha koyu bir görünüm alabiliyor, şişlik ve torbalanma gelişebiliyor.


Bunun altında beslenme, yorgunluk, hastalık, yaş alma gibi sebepler olabildiği gibi genetik yatkınlık da olabiliyor. Hele bir de zaten yatkınlığı olan bir kişinin bir de yoğun ve yorucu bir hayata sahip olduğunu düşünün - o zaman işte kapatıcılara bağımlı bir hayat sürmek işten bile değil ve bazen bu bile yeterli olmayabiliyor.


İşte mezoterapi burada da bize yardımcı olabilir. Seçilecek ürüne göre gözaltındaki torbalanmaya sebep olan yağ birikimleri eritilebilir (lipoliz), gözaltı bölgesindeki dolaşım artırılarak fazla ödemin çözülmesine yardımcı olunabilir, ciltte koyulaşmaya sebep olan etkenlerle savaşılabilir.

Soruna ve sorunun şiddetine göre, genelde 2-4 seans mezoterapi yeterli olacaktır. Belirgin düzelme çoğunlukla 2. seans sonrası kendini göstermeye başlayacaktır.


Gözaltınız için en uygun mezoterapi tedavisi için doktorunuzla görüşün. Ancak unutmayın ki her sorun mezoterapiyle de çözülemeyecektir. Bazı durumlarda sistemik tedaviler veya cerrahi gerekebilecektir.


Sağlıkla kalın!

bottom of page